Estetska medicina je sve popularnija kako u svetu, tako i kod nas. U ELPIDA Dermatološkom laser centru rešavamo sve estetske probleme kako bi naši klijenti bili što zadovoljniji.

Usluge estetske medicine u Elpida Dermatološkom laser centru

Hijaluronski fileri – OPŠIRNIJE

Hijaluronskim filerima se nehiruškim putem rešavaju problemi uklanjanja bora, podmlađivanja, popunjavanja, uvećanja i popravljanje kontura usana. Hijaluronski fileri su pogodni za popravljanje i izmene na licu, vratu i šakama i odličan su izbor kad se želi postići brz efekat.

MEZONITI – OPŠIRNIJE

Mezoniti su od skoro popularne u svetu a i kod nas. Mezoniti su efikasan tretman kod raznih estetskih problema na telu i licu. Za razliku od hijaluronskih filera, mezoniti se upotrebljavaju na skoro svim delovima tela. Izgled koji se postiže korišćenjem mezoniti je prirodan, dugotrajan i svakako se preporučuje pre nego bilo koji operativni estetski zahvat.

U Elpida Dermatološkom laser centru odeljenje estetske medicine je posvećeno svakom pacijentu. Vaše želje su nam na prvom mestu i na osnovu toga određujemo najbolji tretman za vas kako bi bili što zadovoljniji. Osim filera i mezoniti, kod nas možete uraditi i tretmane mezoterapije bez igle, kao i mezoterapije sa iglom, hemijske pilinge i botox.

OČEKUJEMO VAS!